aria.background

Перший крок
до нового життя

1200 899 грн за усі документи
Подайте до суду Укрпоштою
Згода партнера необов’язкова
Без вашої участі у суді
Судова система України працює 💙💛
Ви можете розлучитися під час воєнного стану

Заповніть анкету та отримайте документи з інструкцією на e-mail

Скільки у шлюбі дітей до 18 років?
У шлюбі є спільне майно?

Послугу надає Адвокатське бюро

Національна асоціація Адвокатів України

Перед початком можна зателефонувати або написати нам для безкоштовної консультації по розлученню

Як подати на розлучення в Канаді

Подати на розлучення в Канаді для українців немає проблем. Не має значення, хто з подружжя виявив ініціативу і зголосився закінчити спільне життя – рішення буде розглянуте згідно з сімейним кодексом України.

Розлучення Україна Канада

Є кілька варіантів розвитку подій для громадян, які перебувають за кордоном:

  • Приїхати до України та вирішити поточні питання через звернення до суду. Цей спосіб має на увазі незгоду однієї зі сторін з прийнятим рішенням завершити відносини, наявність неповнолітніх дітей у шлюбі або питання щодо поділу спільно нажитого майна;
  • За тим же принципом звернутися до РАГСу, в якому було підписано шлюбний договір і подати прохання про розірвання шлюбу за згодою.

Якщо ситуація не дозволяє перетнути кордон, можна вдатися до послуги розірвання шлюбу в Канаді онлайн, звернувшись дистанційно до сімейного юриста.

Як подати на розлучення в Канаді за кордоном в онлайн-режимі

Процес розлучення для українців, які проживають або тимчасово перебувають в Канаді, проходить відповідно до чинного законодавства України. Ви можете подати на розлучення в Канаді без присутності особисто, скориставшись послугою дистанційного розірвання шлюбу через уповноваженого юриста. Розлучення також можливе, якщо одна із сторін не погоджується з рішенням розірвати шлюб. Онлайн процедура також уможливлює:

  • Подати на розлучення в Канаді без чоловіка;
  • Подати на розлучення в Канаді без дружини.

Таким чином, розірвання шлюбу не вимагає вашої особистої присутності: всі питання щодо процедури вирішує адвокат або сімейний юрист, він же веде документацію та займається вашими питаннями в Україні. Після завершення всіх етапів розлучення вам будуть надіслані документи, на яких стоятиме штамп Апостиль, що підтверджує достовірність та справжність паперів.

Чи можна подати на розлучення в Канаді онлайн без згоди чоловіка чи дружини?

Так, можна, це цілком і повністю ваше право як повноправного члена суспільства. Не має значення, в якій країні ви одружилися: право розірвати шлюб завжди за вами. Якщо чоловік чи дружина не мають наміру підписувати папери та погоджуватися на розлучення за обопільною згодою – процедура розлучення відбувається в судовому порядку. Перед тим, як звернутися до суду, необхідно зібрати пакет документів:

  1. Паспорти подружжя, які виявили бажання розірвати відносини.
  2. Заява, в якій зазначаються персональні дані пари, місце їх проживання (реєстрація шлюбу, спільне проживання протягом шлюбу).
  3. Свідоцтво про народження дітей, якщо подружжя має спільні спадкоємці віком до 18 років.
  4. За наявності – шлюбний договір.

У судових інстанціях також відбуваються процеси розірвання шлюбу, пов'язані з майновими суперечками, питаннями виплати аліментів та вирішення подальшого місця проживання спільної неповнолітньої дитини. Ви можете подати на розлучення в Канаді онлайн через суд: судовий адвокат стане вашим представником, допоможе оформити всю необхідну документацію, консультуватиме протягом усього процесу розлучення, а також робитимуть все можливе, щоб вердикт судді був позитивним за вашим позовом.

Розірвання шлюбу в Канаді онлайн: особливості процесу розлучення в судовому порядку

Розірвання шлюбного договору через суд відбувається у тому випадку, якщо:

  • Один із партнерів не погоджується з рішенням про розлучення;
  • У вас є спільна дитина, якій ще не виповнилося 18 років;
  • Є спільно нажите майно і ви не здатні домовитись про його рівноправний розділ.

Якщо ви подаєте на розлучення в Канаді онлайн, ви маєте право на виклад своїх вимог, претензій та доказів письмово, при цьому не присутні в залі засідань: ваші інтереси відстоюватимуть офіційні представники в Україні в особі сімейних адвокатів.

Серед судових документів, крім особистих даних кожного з партнерів, має бути заява на розірвання шлюбу, підписана позивачем та сімейним адвокатом. У папері має бути прописано:

  1. Повна назва судової інстанції;
  2. Номер паспорта, серія та ідентифікаційний код кожного чоловіка;
  3. Місце прописки або місце проживання з індексом;
  4. Мобільні номери телефонів, а також адреси електронної пошти.

Також в обов'язковому порядку має бути присутня квитанція, що підтверджує оплату державного мита. Згідно із законодавчими актами України, судовий процес у справі про розірвання шлюбу триває від двох до трьох місяців. За цей час вирішуються майнові питання, питання виховання неповнолітньої дитини, питання виплати аліментів та інші нюанси, які можуть виникнути в ході судового розгляду.

Як грамотно розлучитися в Канаді онлайн: важливість кваліфікованого адвоката

Наявність грамотного фахівця на території України допоможе вирішити безліч питань, а головне – зробити це якісно та у потрібні терміни. Юрист допоможе підготувати документацію до органів РАГСу, якщо ви розлучаєтеся за взаємною згодою або правильно оформити відповідні папери, які передаються на розгляд до суду у разі виникнення розбіжностей між партнерами.

Адвокат-юрист супроводжуватиме вас під час всього процесу розлучення, допомагатиме, консультуватиметься у спірних питаннях і знаходитиме найкращі варіанти вирішення, якщо відкриються нові обставини або виникнуть непередбачені проблеми. Також сімейний адвокат допоможе з оформленням документації таким чином, щоб вони були дійсними як в Україні, так і Канаді.

По завершенню процесу розлучення, ви отримуєте готові документи на ваше поштове відділення у двох примірниках – українською та англійською чи французькою мовою. На всіх паперах буде друк Апостиль, що свідчить про достовірність та актуальність інформації. Співпрацюючи з кваліфікованим спеціалістом, ви можете бути впевнені, що процес розлучення пройде швидко та успішно для вас.

Поділитися:

Обговорення
М

Миськів Оксана Іванівна

Розлучення за згодою обох сторін в Канаді 

Максим СелезньовАдвокат

Добрий день, Оксано

Якщо ви перебуваєте у Канаді і потребуєте розлучення, можемо запропонувати вам розлучення "під ключ". Ми від початку і до кінця супроводжуємо справу, без вашої участі (готуємо документи, подаємо до суду, контролюємо справу і отримуємо рішення суду, яке потім надішлемо вам у Канаду).  . Якщо вас влаштує, будемо уточнювати деталі. Наші контакти дивіться на сайті.
N

Nataliia Yaremchuk

Я позивач,громадянство Україна та відповідач іноземець.Немає реєстрації та адреси проживання на даний час в Україні в обох.Немає питань по розподілу майна та не ємо спільних дітей.Я подала заяву онлайн і суд виніс ухвалу ,що проблема в адресі.Як вирішити це питання?

Максим СелезньовАдвокат

Це складна ситуація, але рішення є. Напишіть нам у особисті повідомлення, проконсультуємо.
O

Oleksii Bozhko

Здравствуйте у меня сложилась такая ситуация моя жена хочет уйти от меня у нас есть общий ребенок 10 лет , ребенка она хочет оставить мне с правом видеться с ним на моей территории. Мы проживаем в Канаде город Калгари подскажите что делать как быть и возможно ли так.

Максим СелезньовАдвокат

Добрий день.
За українським законодавством, батьки на свій розсуд можуть добровільно домовлятись між собою про порядок утримання дитини і місце її проживання.
Чи потрібно документально засвідчувати порядок проживання дитини тільки з вами для проживання в Канаді, краще проконсультуватись з канадськими юристами.
Якщо вам потрібно буде оформити розлучення, то ми вам зможемо допомогти.
Дружина може отримати документи у нас на сайті та подати їх до суду Укрпоштою, перебуваючи в Україні.
Або зможемо все організувати "під ключ", без вашої участі та участі дружини.