aria.background

Перший крок
до нового життя

1200 899 грн за усі документи
Подайте до суду Укрпоштою
Згода партнера необов’язкова
Без вашої участі у суді
Судова система України працює 💙💛
Ви можете розлучитися під час воєнного стану

Заповніть анкету та отримайте документи з інструкцією на e-mail

Скільки у шлюбі дітей до 18 років?
У шлюбі є спільне майно?

Послугу надає Адвокатське бюро

Національна асоціація Адвокатів України

Перед початком можна зателефонувати або написати нам для безкоштовної консультації по розлученню

Розлучення за один день

Розлучення не є легкою справою, і це очевидний факт. Ніхто з нас не хотів би пережити цей досвід, а якщо і доведеться, то, щоб процедура, пов'язана з розірванням шлюбу, була якомога менш обтяжливою для психіки подружжя. Зокрема, багато хто задається питанням: як швидко оформити розлучення за один день, тобто, в першому читанні? Такий варіант можливий навіть тоді, коли у пари є неповнолітні діти.

Однак важливо знати, що в будь-якому випадку чоловікові і дружині дається один місяць на примирення і обдумування прийнятого рішення розірвати сімейні вузи. Протягом даного періоду часу подружжя має право відкликати раніше подану заяву (або позов в судову інстанцію).

Odinden

Як розлучитися за один день в органах РАГСу?

Простий і швидкий шлюборозлучний процес в Україні може бути проведений через управління реєстрації актів цивільного стану. Розлучення в РАГСі надається за спільною заявою подружжя, якщо у пари немає дітей або один з подружжя недієздатний. Шлюб розривається незалежно від того, чи є між подружжям суперечка про розподіл майна. Розлучення за один день, оформлений в РАГСі, підтверджується документом - свідоцтвом про розірвання шлюбу.

Як оформити розлучення за один день через суд?

Суд не є розвагою, він пов'язаний з великим стресом і напругою, особливо для осіб, що беруть участь в судовому процесі, який визначає особисте життя розлучається подружжя. Однак цілком можливо домогтися розлучення за один день вже на першому судовому засіданні.

Для того щоб розлучитися за один день, має бути виконана одна істотна умова. Шлюборозлучний процес повинен бути максимально мирним, що не завжди означає винесення рішення про розлучення без вказівки провини однієї зі сторін. Це означає, що сторони погоджуються один з одним щодо висновків, викладених в позовній заяві.

Перевагою розлучення за згодою сторін є короткий час судового розгляду. У багатьох випадках, якщо сторони домовляться з усіх актуальних питань, то можна розлучитися за один день. Перш ніж звертатися до суду і складати прохання про розірвання шлюбу, подружжю просто потрібно обговорити один з одним такі питання, як:

Розподіл майна

Аргументоване клопотання про розлучення і чітка інформація про спосіб розділу спільно нажитого майна (квартири або будинку, автомобіля, меблів, картин, комп'ютера, телевізора, побутової техніки, грошей і т. д.) Означає, що суд на тому ж засіданні може ефективно вирішити майнове питання. Якщо ви не знаєте як швидко оформити розлучення, то краще звернутися до юристів і врегулювати нюанси, що стосуються розділу майна.

Розмір аліментів

Спільні домовленості, пов'язані із зобов'язанням щодо утримання дітей, які не досягли 18-річного віку, прискорює судовий розгляд. Перед слуханням потрібно обговорити суму аліментів, яка задовольнить потреби кожного ребенка. Це ще один крок як розлучитися за один день в Україні.

Батьківські права

Тут рішення подружжя визначають, як буде розділена батьківська відповідальність на неповнолітніх дітей. Встановлюючи графік зустрічей, час і дату відвідування, пара показує суду, що вони обидва будуть піклуватися про своїх спільних дітей. Відсутність взаєморозуміння в цьому питанні призведе до збільшення часу, який наближає отримання розлучення.

Узгодження між подружжям цих пунктів і є ключовим моментом як розлучитись за один день. Якщо обидві сторони розірвання шлюбу мирно домовилися, тоді жодної зі сторін не доведеться подавати апеляцію у вищі інстанції, щоб оскаржити рішення суду, а значить дуже ймовірно отримати розлучення за один день.

Але перш за все, необхідно пам'ятати, що основною умовою для дозволу суду на розірвання шлюбу за один день є повне припинення зв'язків (фізичних, духовних і економічних) між подружжям.

Поділитися:

Обговорення
А
Хочу развестись 

Максим СелезньовАдвокат

Андрію, для безкоштовної детальної консультації пропоную зізвонитись.
093 76 88 416
А

Александра

Надо развестись в одностороннем порядке,через суд(муж не против),можем предоставить все документы.Цена и сколько по времени?

Максим СелезньовАдвокат

Олександро, ви можете скористатись нашим сервісом по підготовці документів для подання до суду.
Заповніть форму на першій сторінці сайту і одразу після оплати вам на пошту надійде повний пакет документів для подання до суду. До нього буде інструкція всіх ваших подальших дій.
Якщо чоловік згоден, це пришвидшить процес розгляду справи у суді.
Вартість пакету документів - 899 грн, сума судового збору 1211, 20 грн.

Якщо ви перебуваєте за кордоном, тоді вам більше підійде послуга "під ключ", коли всю справу веде адвокат.

Для безкоштовної консультації ви завжди можете зі мною зв'язатись. Контакти на сайті.
Т

Татьяна

Здравствуйте.
Меня интересует ускоренная процедура развода, я нахожусь за границей, общий несовершеннолетний ребенок, присутствовать не могу, общего имущества не имеем. Сориентируйте пожалуйста по срокам и стоимости. 0637004903, Viber

Максим СелезньовАдвокат

Доброго дня.
Дякуємо за очікування.
Написали вам у Вайбер.
Л
Здравствуйте, нужно развестись как можно быстрее (оба находимся в Украине)

Максим СелезньовАдвокат

Доброго дня.
Якщо у шлюбі немає дітей, найшвидше ви зможете розлучитись через РАЦС - 1 місяць.
Звертайтесь в РАЦС за місцем реєстрації одного з подружжя.