aria.background

Перший крок
до нового життя

1200 899 грн за усі документи
Подайте до суду Укрпоштою
Згода партнера необов’язкова
Без вашої участі у суді
Судова система України працює 💙💛
Ви можете розлучитися під час воєнного стану

Заповніть анкету та отримайте документи з інструкцією на e-mail

Скільки у шлюбі дітей до 18 років?
У шлюбі є спільне майно?

Послугу надає Адвокатське бюро

Національна асоціація Адвокатів України

Перед початком можна зателефонувати або написати нам для безкоштовної консультації по розлученню

Розірвання шлюбу онлайн у Херсоні

При розлученні, крім психоемоційного стресу, подружжя стикається з величезною кількістю юридичних проблем, які необхідно вирішувати: безліч документів, судові процеси, необхідність періодично відвідувати засідання - все це викликає додатковий дискомфорт. Якщо розірвання шлюбу у Херсоні супроводжується труднощами, рекомендується звернутися до юриста, який проаналізує ситуацію, забезпечить повний супровід на весь період розірвання шлюбу та допоможе розібратися з документацією.

Подати на розлучення в РАЦС у Херсоні: основні особливості процесу розлучення

Розлучитися онлайн у Херсоні можливо. Для цього необхідно зареєструватися на спеціальному порталі, розробленому Міністерством юстиції України. При цьому важливо відзначити, що подружжю все ж таки необхідно з'явитися в орган запису актів цивільного стану для оформлення розірвання шлюбу.

Для початку розглянемо, хто може подавати заяву на розлучення до РАГСу онлайн. Насамперед це пари, які хочуть розірвати шлюб за спільною згодою. Також у такого подружжя не має бути спільних неповнолітніх дітей або майна, яке необхідно ділити у судовому порядку.

Для реєстрації на порталі Мін'юсту потрібна адреса електронної пошти. Тут можна подати заяву на розлучення в Херсоні, вибрати будь-який РАЦС та дату для оформлення розірвання шлюбу. Приходити до органу запису актів цивільного стану необхідно не раніше як за місяць після подання заяви. Передбачається, що за цей період подружжя може вирішити свої проблеми та відкликати позов, однак такі випадки дуже рідкісні.

Щоб подати заявку на розлучення онлайн у Херсоні потрібно зробити скан-копії свідоцтва про шлюб та паспорти чоловіка та дружини. Після здійснення всіх маніпуляцій кожен із подружжя повинен завірити заяву за допомогою електронного підпису: найчастіше використовується сервіс Приват24. Якщо цього не зробити, парі доведеться йти до РАГСу двічі: перший раз – щоб підписати акт, другий – для оформлення розірвання шлюбу.

Як подати на розлучення до суду у Херсоні онлайн

Розірвання шлюбу онлайн у Херсоні через суд можливе, проте цей процес супроводжується безліччю проблем. Розлучитися онлайн без необхідності відвідувати судові засідання можна, якщо:

  • подружжя не має майнових претензій по відношенню один до одного. Щоб уникнути зайвих проблем, рекомендується подавати додатковий позов щодо поділу майна;
  • у подружжя є спільні діти, яким ще не виповнилося 18 років. І тут у заяві необхідно вказати суму аліментів та умови зустрічей другого з подружжя з дитиною.

Щоб подати на розлучення в Херсоні, необхідно оформити відповідним чином заяву. Для цього персональні дані вносяться у спеціальні форми, після чого портал здійснюється обробка отриманої інформації. Дані вносяться алгоритмом шаблон позову, який пересилається позивачу на електронну пошту.

Також можна скористатися онлайн-сервісами для підготовки документів для розірвання шлюбу в Херсоні у суді, оскільки такі заяви чудово розглядаються. Підготувати якісну та правильну заяву може допомогти наш онлайн-сервіс. Також юрист проведе консультацію та підкаже, які необхідні документи для розлучення онлайн у Херсоні.

Поділитися:

Обговорення
В

Володимир

Розірвання шлюбу-онлайн, місто Херсон,спільного маємо,неповнолітню дитину,2019

Максим СелезньовАдвокат

Зрозумів, у вашому випадку можете скористатись нашим сервісом і отримати готові документи для подання до суду. Зможете без проблем отримати розлучення у Херсоні.