aria.background

Перший крок
до нового життя

1200 899 грн за усі документи
Подайте до суду Укрпоштою
Згода партнера необов’язкова
Без вашої участі у суді
Судова система України працює 💙💛
Ви можете розлучитися під час воєнного стану

Заповніть анкету та отримайте документи з інструкцією на e-mail

Скільки у шлюбі дітей до 18 років?
У шлюбі є спільне майно?

Послугу надає Адвокатське бюро

Національна асоціація Адвокатів України

Перед початком можна зателефонувати або написати нам для безкоштовної консультації по розлученню

Самий швидкий і зручний спосіб розлучення в Україні

Ви шукаєте швидкий і зручний спосіб розлучення? Сервіс "Розірвання шлюбу онлайн" - ваш надійний партнер у цьому складному процесі. Ми забезпечуємо повний пакет документів для розлучення в Україні, щоб зробити процес якнайбільш простим і ефективним для вас.

Наш сервіс працює з 2018 року і вже допоміг більш ніж 5500 клієнтам в Україні та українцям за кордоном розлучитися. Ми маємо великий досвід у розлученнях, а наше адвокатське бюро є ліцензованим з 2017 року, що гарантує професійний підхід та повну конфіденційність вашої справи.

Яким чином ми допомагаємо? Наш сервіс пропонує вам зручну онлайн-платформу, де ви зможете заповнити необхідну інформацію для складання заяви на розлучення. Наша команда юристів та фахівців у сімейному праві перевірить ваші дані та складе повний пакет документів, необхідних для подання до суду. Ви зможете отримати готові документи без зайвих зусиль та витрат часу.

Один з головних переваг нашого сервісу - це його доступність і можливість розлучення навіть у випадку, коли ви перебуваєте за кордоном. Ми працюємо з українцями у будь-якій точці світу, надаючи їм можливість зручно та ефективно розлучитися, не залежно від їхнього місця проживання.

Наша команда прагне забезпечити якість, професіоналізм та задоволення потреб клієнтів. Ми розуміємо, що розлучення є складним емоційним періодом у вашому житті. Тому ми прагнемо зробити процес розлучення якомога менш навантажувальним для вас, надаючи вам підтримку, консультацію та готовість відповісти на всі ваші питання.

Окрім цього, ми розуміємо, що кожне розлучення є унікальним, і ми готові працювати з вами індивідуально, враховуючи ваші особливі потреби та ситуацію. Наші юристи мають глибокі знання сімейного права в Україні та багаторічний досвід у розлученнях через суд. Вони виконають всі необхідні перевірки, складуть заяву та забезпечать належну підготовку всіх документів, що потрібні для подання до суду.

Ми прагнемо зробити процес розлучення якомога швидким та ефективним, дозволяючи вам сконцентруватися на своєму майбутньому і перейти до нового етапу вашого життя. Наша мета - забезпечити вашу задоволеність результатами і надати вам спокій і впевненість у вашому розлученні.

Не гайте більше часу і енергії на складання документів і навчання складних правових процедур. Залиште це нашим професіоналам, які зроблять все необхідне для успішного розлучення. Довіртеся нам і ми гарантуємо, що ваше розлучення буде оброблене швидко, правильно і з повною конфіденційністю.

Зверніться до сервісу "Розірвання шлюбу онлайн" вже сьогодні та отримайте професійну підтримку та швидке розлучення в Україні. Наші клієнти задоволені нашими послугами, і ми будемо раді допомогти й вам

Поділитися:

Обговорення

Добрий день. Як зареєструвати рішення суду про розлучення у РАЦС?

Максим СелезньовАдвокат

Добрий день
Згідно ст. 115 Сімейного кодексу України, суд самостійно надсилає рішення про розірвання шлюбу до РАЦСу для внесення запису про розлучення.

Хочу віддячити вам за високий професіоналізм і швидкість виконання роботи щодо розірвання мого невдалого шлюбу. Дякую!

Максим СелезньовАдвокат

Ольга, щиро дякуємо за довіру:)

О

Добрый день, такой вопрос: я отправила документы укр почтой дней 10 назад, как можна узнать, приняли их или нет? Мне позвонят из суда или как?

Максим СелезньовАдвокат

У інструкції до документів у вас є посилання для відслідковування вашої справи про розірвання шлюбу. Скористайтесь ним.

В

Володимир

Добрый день, скажите пожалуйста у вас есть услуга - развод под ключ. Подскажите, что она включает в себя?

Максим СелезньовАдвокат

Так, адвокат від початку і до кінця супроводить справу, без вашої участі (готуємо документи, подаємо до суду, контролюємо справу і отримуємо рішення суду, яке потім передаємо вам, можемо надіслати і за кордон.

О

Добрый день, примут ли у меня заявление, если я сама занесу документы в суд? Хочю чтоб это все закончилось побыстрее.

Максим СелезньовАдвокат

Так, ви можете подати заяву на розлучення до суду особисто.
При собі потрібно мати документ, що посвідчує вашу особу.

Доброго дня, якщо чоловік відмовляється приходити на засідання суду, рішення буде прийняте без нього!?

Максим СелезньовАдвокат

Так, суд винесе рішення про розірвання шлюбу без його участі.

Доброго дня, чи можна одночасно подати на розлучення і аліменти, ви робите такі документи? Якщо так, то скільки це коштуватиме?

Максим СелезньовАдвокат

Найкраще розділити вимоги про розірвання шлюбу та аліменти і подати 2 окремі заяви.
Це ніяк не впливає на витрати.

Можете скористатись https://alimenty-online.com.ua для отримання документів на аліменти
Та https://razvod-online.com.ua для отримання документів для розлучення

Щиро дякую вашому сервісу за швидку та якісну допомогу у моїй непростій ситуації!

Максим СелезньовАдвокат

Раді допомогти