Блог. Сторінка 1

55464
Відео інструкція, як розірвати шлюб в Україні при наявності дітей в 2024 році

Дивіться відео онлайн на тему, як розлучитись в Україні при наявності дітей у 2024 році

Читати далі
Ukraine 2024
Розлучення онлайн в Україні у 2024 році

Розірвання шлюбу в 2024 році є важливим і складним життєвим рішенням, яке може вимагати розгляду у суді або через адміністративні органи. Однак, з поширенням інтернет-технологій у нашому суспільстві з'явилася можливість здійснювати розлучення онлайн.

Читати далі
Розлучення В Польщі Для Українців, Які Перебувають На Тимчасовому Захисту, При Наявності Дітей До 18 Років
Розлучення в Польщі для українців, які перебувають на тимчасовому захисту

Розлучення в Польщі для українців, які перебувають на тимчасовому захисті, і мають дітей до 18 років, включає кілька етапів. Важливо враховувати, що процедури можуть бути складнішими для іноземців, тим більше, якщо вони знаходяться під захистом.

Читати далі
Як Розірвати Шлюб, Який Заключався В Європі
Як розлучитись, якщо шлюб заключався в Європі

Розірвання шлюбу в Україні, якщо він був зареєстрований на території іншої держави, може здійснюватися відповідно до законодавства України. Процедури та вимоги можуть відрізнятися в залежності від конкретних обставин, але основні кроки можуть виглядати наступним чином:

Читати далі
Як Розлучитись В Німеччині Українцю
Як розлучитись українцям в Німеччині

В Німеччині процес розлучення регулюється сімейним правом і відбувається через судову систему. Ось загальний опис процедури розлучення в Німеччині:

Читати далі
Розлучення За Кордоном
Як подати на розлучення українцю, який перебуває за кордоном

Чи можуть українці - біженці заключати шлюб та розлучатись за кордоном? Так, українці, які мають статус біженця в іншій країні, можуть заключати шлюб та розлучатися за кордоном. Процедури та вимоги для цих процесів можуть варіюватися в залежності від законодавства конкретної країни

Читати далі
Позовна Заява На Розлучення
Як правильно написати позовну заяву на розлучення при наявності дітей?

Подання позовної заяви на розлучення при наявності дітей - важливий етап судового процесу. Нижче я наводжу загальні вказівки, як правильно скласти таку заяву. Однак слід мати на увазі, що це загальна інформація, і вам може бути корисно звертатися до професійного адвоката чи юриста для отримання індивідуальних порад, оскільки справи можуть бути різноманітними, і кожна має свої особливості.

Читати далі
Спільне Майно При Одруженні
Поділ спільного майна при розлученні у 2023

Поділ спільного майна при розлученні – це ще одне питання, яке сімейній парі доводиться вирішувати в процесі розлучення. Більшість саме так і думає, якщо вирішили розлучатись, то треба узгодити порядок утримання і проживання дітей, треба поділити все майно, обов’язково це все робити через суд.

Читати далі
Розлучення За Кордоном 5
Розлучення для українців, які перебувають за кордоном

До нас часто звертаються українці, які перебувають за кордоном і запитують: Як подати на розлучення за кордоном? Напевно без нашої участі ніяк не можна? Нам потрібно йти до нотаріуса щоб підписати заяви? Нам напевно потрібно у консульство, але там такі черги… У нас діти, їхня участь у суді потрібна? А як онлайн подати на розлучення за кордоном? Спробуємо максимально коротко та зрозуміло надати вам інформацію про можливості розлучення українців, які перебувають за кордоном.

Читати далі
Doc
Як оформити розлучення: закони, строки, правила

Перш ніж приступити до процедури розлучення, ви маєте вирішити, чи хочете ви розлучитися за згодою обох сторін

Читати далі