aria.background

Перший крок
до нового життя

1200 899 грн за усі документи
Подайте до суду Укрпоштою
Згода партнера необов’язкова
Без вашої участі у суді
Судова система України працює 💙💛
Ви можете розлучитися під час воєнного стану

Заповніть анкету та отримайте документи з інструкцією на e-mail

Скільки у шлюбі дітей до 18 років?
У шлюбі є спільне майно?

Послугу надає Адвокатське бюро

Національна асоціація Адвокатів України

Перед початком можна зателефонувати або написати нам для безкоштовної консультації по розлученню

Як правильно подати на розлучення у Німеччині для українців

Розрив шлюбних зв'язків - досить довгий і важкий процес, після якого людина має можливість почати новий розділ у своєму житті. Не завжди подружжю вдається домовитися про розлучення та дійти взаємної згоди у питаннях розставання, поділу спільно нажитого майна та вирішити свої проблеми самостійно. Особливо важко, якщо в момент ухвалення рішення пара знаходиться в іншій країні і перетнути її кордон неможливо.

У такому разі слід вивчити питання про те, як українцям подати на розлучення в Німеччині та звернутися за допомогою до грамотного, кваліфікованого фахівця, який представлятиме ваші інтереси в українському суді, візьме відповідальність за збирання та оформлення документації та від вашої особи відстоюватиме ваші права та інтереси. Такими питаннями займаються сімейні адвокати, завдання яких - допомогти розлучитися в Німеччині онлайн, позбавивши вас необхідності витрачати свої сили, нерви і фінансові кошти на дорогу.

Подати на розлучення у Німеччині онлайн

Як подати на розлучення у Німеччині без присутності: у чому переваги особистого юриста

Згідно з чинним законодавством України, кожен громадянин, який офіційно перебуває у шлюбі, має право закінчити відносини, якщо вважатиме це вірним рішенням. Навіть якщо партнер не згоден з цим – ви можете подати заяву на розлучення в Німеччині онлайн, де ваші вимоги та побажання щодо поділу спільного майна будуть враховані та озвучені в суді через особистого юриста.

Послуги адвоката онлайн мають на увазі можливість:

  • подати на розлучення в Німеччині без чоловіка;
  • подати на розлучення у Німеччині без дружини.

Взаємна згода подружжя не є обов'язковою умовою: всі питання та нюанси розірвання шлюбу в Германії будуть вирішені юристом у процесі судового розгляду.

Спеціаліст дистанційно проконсультує вас щодо документації, яка знадобиться для розгляду справи. Згідно із законодавством України, процес розірвання шлюбу в Германії через суд займе від двох до трьох місяців: за цей час адвокат зможе озвучити ваші вимоги та побажання, заявити про ваше волевиявлення.

Суд розгляне заяву відповідно до Сімейного закону України та винесе вердикт. Після цього юрист надішле вам документи, що підтверджують анулювання шлюбу, обов'язково у двох примірниках, з перекладом українською та німецькою мовами. Ці папери є офіційним підтвердженням розлучення та діятимуть на законних підставах як на території Німеччини, так і на території України. На документах стоятиме штамп Апостиль, що підтверджує достовірність паперів.

Як подати на розлучення в Німеччині за кордоном через РАГС

Подати заяву про прохання анулювати шлюб можна тільки в той РАГС, де проводилася церемонія вашого одруження. Якщо ваш чоловік чи дружина перебувають в Україні і у вас немає жодних підстав судитися – достатньо подати прохання до РАГСу та надати відповідні документи. Цей варіант можна розглядати тільки в тому випадку, якщо у вас немає дітей або вони досягли повнолітнього віку.

Процедуру розлучення у Німеччині дуже полегшує наявність шлюбного договору, у якому прописуються моменти, пов'язані з матеріальним майном, що було нажито партнерами до одруження. Таким чином кожна сторона залишається при своєму: на особисте майно, що було придбано до весілля, партнер не має жодних законних прав.

У процесі розлучення ділиться лише рухоме і нерухоме майно, що було нажито разом у шлюбі. Подати на розлучення в Німеччині онлайн можна через РАГС, але за умови, що ви не маєте один до одного жодних претензій як моральних, так і матеріальних.

Розірвання шлюбу в Німеччині онлайн: нюанси та особливості розлучення через суд

Анулювання шлюбу через суд відбувається з таких причин:

  • Незгода одного з партнерів із рішенням про розлучення;
  • У вас є неповнолітня дитина, для якої потрібно визначити опікуна, а також розглянути питання щодо виплати аліментів;
  • Необхідність вирішити питання щодо поділу матеріального майна, відповідно до чинних законодавчих актів.

У цьому випадку адвокат виступає у ролі вашого особистого захисника, обстоюючи ваші права та інтереси у суді. В його інтересах зробити так, щоб суддя врахував усі пункти вашого прохання та виніс вердикт, ґрунтуючись на законодавчих актах сімейного права. Для того, щоб юрист мав право представляти ваші інтереси, для нього потрібно зібрати перелік документів:

  1. Оформити заяву до судової інстанції, де вказати її повну назву. Зробити це відповідно до зразка допоможе сімейний адвокат;
  2. Подружня пара має надати свої особисті дані: номер, серію паспорта, а також ідентифікаційний код. Це необхідно для підтвердження особи учасників судового процесу;
  3. Дані про місце прописки або адресу проживання з обов'язковою вказівкою поштового індексу;
  4. Телефонні номери та адреси електронних пошти – вони знадобляться у разі, якщо вирішення певних питань потребує особистої присутності. Дистанційно це можна зробити в режимі відеоконференції;
  5. Свідоцтво про одруження. При його втраті адвокат має повноваження звернутися до РАГС для його відновлення та подання в суді.

Важливим пунктом, який ніяк не можна упустити, є оплата державного мита: без цього суд не розглядатиме вашу справу. Квитанція має надаватися разом із вищезазначеними документами.

Сімейний адвокат – чудовий вихід для тих, хто бажає анулювати шлюб, але при цьому не може з якихось причин перетнути кордон і самостійно зайнятися процесом розлучення. Звертаючись до спеціаліста, ви можете бути спокійними і не переживати щодо судового процесу, оскільки всі ваші побажання та вимоги будуть враховані юристом та оголошені судді на підставі законодавчих актів Сімейного кодексу України.

Поділитися:

Обговорення
Я хочу развестись с мужем

Максим СелезньовАдвокат

Доброго дня, Олено.
Ми можемо запропонувати безкоштовну консультацію з цього питання з нашим адвокатом.
Як вам зручно буде зв'язатись? Вайбер,Телеграм?
М
Добрый день, мне нужна консультация...
М
Свяжитесь  мой+380730267913 Вайбер или телеграмм 

Максим СелезньовАдвокат

Написали вам у Вайбер
Хочу развестись с женой. Она согласна. Мы находимся в Германии. Сколько это будет стоить и как долго?

Максим СелезньовАдвокат

Ігоре, у вашому випадку потрібно скористатись послугами адвоката.
Ми супроводжуємо весь процес, а рішення про розірвання шлюбу надішлемо вам в Німеччину.
Вартість 9000 грн (судовий збір і інші витрати включено).

Терміни - приблизно 3-4 місяці.
Все, що залежить від нас, робимо оперативно, так як розуміємо важливість швидкості вирішення справи для вас. Але багато чого залежить від швидкості роботи конкретного суду, який буде слухати справу.

Якщо дружина згодна, це звісно пришвидшить час розгляду справи.
За безкоштовною детальною консультацією, ви можете звернутись за контактами на сайті.
Т

Татьяна

Добрый день. Мне нужна консультация. Как можно к вам обратиться?

Максим СелезньовАдвокат

Доброго дня, Тетяно.
Написали вам на ел.пошту.
Загалом, ви можете отримати безкоштовну консультацію на контактами на сайті, зручним для вас способом.
К
Добрый день я хочу развестить с мужем и лишить его родительских прав,

Максим СелезньовАдвокат

Добрий день, Ксенія.
Розлучитись ви можете в одноосібному порядку, в цьому питанні проблем немає.
З питанням позбавлення чоловіка батьківських прав все значно складніше.
Звертайтесь за контактами на сайті, будемо розбиратись з вашою ситуацією.  
Д

Дмитрий

Я, гражданин Германии, зарегистрировал брак в Симферополе Украина в 2005 году. Сейчас моя жена тоже гражданка Германии. Можем ли мы развестись в Украине?

Максим СелезньовАдвокат

Дмитро, так, ви можете розлучитись в Україні.
По справам в Криму є окрема судова практика.
Пишіть чи телефонуйте на номер 093 76 88 416 в телеграм, поясню всі нюанси.